Meet our team! Vandaag maken we kennis met Ingrid Oosterom. Ingrid is zes jaar werkzaam bij B-invented en is verantwoordelijk voor werving en selectie, verkoopondersteuning en projectadministratie.

Was een afwisselende baan met werkzaamheden zoals werving & selectie, verkoopondersteuning en projectadministratie altijd al jouw ideale baan?

Ik kom uit de evenementenwereld en vind het leuk om zaken te organiseren en uit handen te nemen. Dat kwam bij deze baan goed van pas. Ik ben met het bedrijf meegegroeid: begonnen met administratie en dat is inmiddels uitgebouwd naar werving & selectie, ondersteuning van het verkoop team en projectadministratie.

Wat vind je het mooie aan je baan?

De samenwerking tussen collega’s en de afwisseling in werkzaamheden. Aan de ene kant ben ik op kantoor bezig met het zoeken van nieuwe collega’s. Mag ik in dat kader nog even van de gelegenheid gebruik maken? We zijn op zoek naar een modelleur en een communicatiemedewerker, dus als je dit leest en je ook bij dit leuke bedrijf wilt werken, kijk dan gauw op onze website www.B-invented.com/vacatures!

Aan de andere kant ben ik als KAM coördinator VCA- en FSC-gerelateerde zaken aan het regelen. Van hoge hakken op kantoor tot helm en veiligheidsschoenen op een bouwproject, hoe leuk is dat?!

Hoe kwam je ooit bij B-invented terecht?

Ik wilde stoppen met de evenementen en werd benaderd door een bureau. Zij dachten dat ik wel bij B-invented zou passen. Daar hadden ze zeker gelijk in, we zijn in september inmiddels 6 jaar verder.

Wat trok je aan om bij B-invented te werken?

Het toen kleine, inmiddels wat grotere team, dat heel enthousiast bezig is om dit mooie bedrijf verder te ontwikkelen en uit te bouwen.

Hoe zou je de sfeer binnen B-invented omschrijven?

De sfeer binnen B-invented is hartstikke leuk. We kunnen hard werken en ook veel lachen met elkaar. Gelukkig is die ruimte er ook, dus de perfecte combinatie.

Waar zie je jezelf over 5 jaar?

In de toekomst kijken is lastig, maar ik hoop nog steeds hier bij B-invented te werken.

Wat weten wij niet over jou?

Dat ik een enorme PSV fan ben met seizoenkaart! Hopelijk zitten we weer heel gauw in het stadion om PSV volgend jaar landskampioen te zien worden.