Meet our team! Vandaag in de spotlight: Bouwe Geels, constructeur bij B-invented.

Is constructeur altijd al jouw droombaan geweest?

Nee, ik droomde er altijd van om niet per se te hoeven werken. Daar droom ik eigenlijk nog steeds wel eens van… haha! Maar ik heb altijd de voorkeur gehad iets tastbaars te creëren, een combinatie van techniek en esthetiek. Constructief ontwerper sluit daar goed bij aan.

Wat vind je het mooie aan je baan?

We hebben diverse disciplines van ontwerp tot uitvoering in eigen huis of in ieder geval de juiste partners heel dichtbij. Daardoor kun je samen met de verschillende disciplines en partners een optimaal gebouw ontwerpen en realiseren. Als constructeur mag je als het ware de ruggengraat van het gebouw ontwerpen, dat vind ik mooi aan mijn werk!

Hoe ben je bij B-invented terecht gekomen?

Ik wilde graag werken bij een bedrijf dat innovatief durft te zijn binnen de bouw. Dat viel niet mee want dat kom je namelijk niet vaak tegen. Daarnaast wilde ik werken in een multidisciplinaire omgeving en niet enkel gespecialiseerd in constructie. Uiteindelijk vond ik een jong bedrijf dat leek aan te sluiten bij mijn ideeën. Sollicitatiebrief gestuurd maar helaas hadden ze al een constructeur. Ongeveer een jaar later belde Gijs mij op, of ik een keer koffie wilde komen drinken want de vacature voor constructeur was weer vrij gekomen. En zo geschiedde.

Hoe omschrijf je de sfeer binnen B-invented?

Het is een leuk, dynamisch en (uitgezonderd Eric ?) jong team waarbij iedereen fanatiek en gedreven is om mooie gebouwen neer te zetten. En we zijn niet bang om innovatieve oplossingen aan te dragen en ook daadwerkelijk toe te passen. Dat spreekt mij erg aan in een werkgever.

Waar zie je jezelf over 5 jaar?

Nog steeds werkend bij B-invented, boven op een door ons ontworpen en gerealiseerde woontoren van minimaal 100 m hoog, genietend van het uitzicht en bedenkend hoe het volgende gebouw eruit komt te zien!

Wat weten wij niet over jou?

Ik ga (bijna) iedere week hardlopen in de bossen en heb het doel ieder jaar de halve marathon van Eindhoven te lopen. Alleen dit jaar had ik een goed excuus om niet mee te doen. Hopelijk volgend jaar weer!