Meet our team! Vandaag gaan we in gesprek met Sandro, Verkoop / Procesbegeleider bij B-invented.

Is Verkoop / procesbegeleider altijd al jouw droombaan geweest?

Ik wist in groep 8 al wat ik wilde worden en dat was architect. Van mijn vader heb ik toen een A3 tekenblad (kleine tekentafel) en later een originele tekentafel gekregen. Hier kon ik uren op tekenen. Plattegronden, gevels enz. Na mijn studie heb ik ook bijna 2 jaar bij een groot architectenbureau gewerkt en dat vond ik geweldig! Maar ik was wel altijd vooral met de techniek bezig, dat vond ik het meest interessant: maakbare details creëren. Ten tijde van de financiële crisis heb ik een tijdje een aantal andere banen gehad waaronder ook een commerciële functie. Hierin merkte ik dat dit ook enorm bij mij paste. Bij B-invented / B-smart krijg ik de kans om het technische en het commerciële te combineren.

Wat vind je het mooie aan je baan?

De diversiteit, geen dag is hetzelfde.

Hoe ben je bij B-invented terecht gekomen?

Via de oom van mijn vrouw. Die wist dat ik op zoek was naar een nieuwe baan en wees mij op deze vacature.

Wat trekt je aan om bij B-invented te werken?

Een jong en dynamisch bedrijf met echte bouwverbeteraars. We werken hard met en voor elkaar om zo mooie projecten te creëren.

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Nog steeds bij B-invented / B-smart, druk bezig met het creëren van projecten die de wereld een stukje mooier maken!

Wat weten wij niet over jou?

Voordat ik aan de slag ging bij B-invented / B-smart heb ik de toelatingsprocedure doorlopen om bij de politie te gaan werken. Ik was in principe al aangenomen tot dat ik op het laatste moment besloot om het toch niet te gaan doen. Een keuze waar ik achteraf helemaal geen spijt van heb!