Meet our team! Met vandaag Nadine Mocking. Nadine kon na haar afstuderen geen afscheid nemen van B-invented en bekleedt nu de functies van Bouwkundig Engineer en Procesbegeleider.

Is bouwkundig engineer en procesbegeleider altijd al jouw droombaan geweest?

Nee, als kleuter wilde ik graag kokkin worden, haha. Wel wist ik redelijk vroeg dat het bouwkunde zou worden, volgens mij was dat namelijk al in de 1e klas van de middelbare school. Wat ik precies binnen de bouw wilde gaan doen heb ik nooit echt geweten, ik vond heel veel interessant!

Wat vind je het mooie aan je baan?

Ik heb verschillende rollen welke allemaal een deel van mijn tijd in beslag nemen; van procesbegeleiding tot acquisitie tot interne verbetertrajecten. Door die verdeling is mijn werk heel afwisselend en is elke dag anders.

Hoe ben je bij B-invented terecht gekomen?

Toen ik op zoek was naar een afstudeeropdracht werd ik door mijn begeleider naar B‑invented verwezen. Mijn afstudeerbegeleider was 10 jaar daarvoor ook de afstudeerbegeleider geweest van Joost en Gijs, de oprichters van B-invented. De visie van het bedrijf sprak mij aan en ik ben mijn afstudeeronderzoek bij B-invented gaan doen. Toen ik klaar was met afstuderen ben ik ergens anders gaan werken omdat ik ook iets anders wilde zien dan B-invented. Al snel kreeg ik heimwee en een jaar later was ik terug.

Wat trekt je aan om bij B-invented te werken?

Een combinatie van de visie en de sfeer. Er wordt verder gedacht dan de ‘we doen het zoals we het altijd al doen’ mentaliteit die de bouw vaak heeft. Door integraal te denken, expertise en partners vroeg in het traject te betrekken en op een goede manier met elkaar om te gaan, worden veel uitdagingen opgelost voordat het problemen kunnen worden. Ook wordt er echt gekeken naar wat je kwaliteiten en wensen zijn en hoe deze het best benut kunnen worden. Maar bovendien ook de sfeer, dat iedereen leuk met elkaar om gaat, men gelijkwaardig is en dat je met je collega’s een drankje kan doen op vrijdagmiddag of op één van de jaarlijks terugkerende activiteiten.

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Wie weet wat de komende 5 jaar voor mij in petto hebben… Er zal zakelijk en privé vast een hoop veranderen. Ik hoop wel dat ik dan nog steeds met net zo veel plezier naar mijn werk ga als nu.

Wat weten wij niet over jou?

  • Dat ik, wanneer ik thuis werk vanwege corona, altijd sloffen draag. Ik ben een enorme koukleum.
  • Dat ik hard aan het trainen ben om een olympische triatlon te doen.
  • Dat ik regelmatig als ik tijd over heb een taart of een andere lekkernij bak. In de eerste coronagolf liep dat een beetje uit de hand!