Het 125 jaar oude familiebedrijf Koninklijke Saan gaat verhuizen naar een nieuwe locatie! De oude locatie aan de Weesperstraat in Diemen wordt te klein en voldoet niet meer aan de moderne eisen. Daarom is samen met de gemeente Diemen gezocht naar een nieuwe locatie en deze is gevonden langs de A1. Het stuk grond is aangekocht van Vattenfall en ligt dicht bij de snelweg en het water. Dé ideale uitvalbasis voor de dienstverlener op het gebied van kraanverhuur en industriële verhuizingen.

Het nieuwe pand wordt net als de oude vestiging gebouwd in een U-vorm om de omwonende weinig last te geven van de bedrijvigheid. B-smart gaat in opdracht van WBC Bouwgroep de complete betonnen onderbouw verzorgen voor het nieuwe pand, waaronder:
–       De fundering
–       Poeren
–       Laadkuil inclusief laaddocks
–       Verschillende vloeren
–       Putten
–       Opstorts onder stalen kolommen

Over het terrein lopen tevens warmteleidingen van Vattenfall ten behoeve van de stadsverwarming, welke te allen tijde bereikbaar moeten blijven. Hiervoor zal B-smart een overkluizing maken van prefab beton. De werkzaamheden zijn inmiddels gestart en zullen tot de bouwvak gaan duren. Wij houden jullie op de hoogte!