B-smart office

Opdrachtgever: S&H Beheer B.V.

Plaats: Bergambacht

Jaar: 2017

Omschrijving

Voor de productiehal van B-smart heeft B-happy ook het bijbehorende kantoor ontwikkeld. In aansluiting op de functieloosheid van de productiehal is voor de kantoren gekozen voor een losstaande invulling van een 2-laags kantoor. De losstaande invulling is vrijgehouden van de gevel en het dak en vormt via een open U een ontvangst van de gasten. De U bevindt zicht daarmee in de hal en wordt gekenmerkt door een grote boom met bankje en een open trap naar een terras op de 1e, een binnenplein.

De bouwkundige en constructieve invulling zijn volledig met elkaar verweven door te kiezen voor zeecontainers als omhulling van de diverse ruimtes en functies. Op de begane grond zijn de kantoren, wasruimte en kleine voorraadruimte gesitueerd, die daarmee aansluiten bij de functie van de productiehal. Via de buitentrap komt de gast of de medewerker op een plateau met een goed uitzicht over de productiehal. Op dit niveau zijn een afscheiden vergaderruimte en de keuken met kantine annex bijeenkomstruimte gerealiseerd. Op deze manier wordt met het ontwerp en de bouwkundige en constructieve uitwerking geheel aangesloten bij de visie behorende bij de hoofdopzet van het gebouw.

Gerealiseerde onderdelen

  • Architectonisch ontwerp
  • Constructief ontwerp
  • Constructieve engineering
  • Bouwkundige engineering
  • Realisatie compleet