De bouw is het bewijs

B-happy is een allround bouwer die de architectuur, engineering en realisatie verzorgt voor alle typen bouwwerken: van bedrijfshallen en logistieke complexen tot kantoren, appartementen en woningen. Wij werken vooral voor professionele opdrachtgevers. Daarnaast ontwikkelen wij innovatieve visies zoals exclusieve villa’s, ‘verticale buurten’ en visies voor eerstelijns zorgcentra en zorgwoningen op maat.

Het enige procesgerichte bouwbedrijf

Bijzonder aan B-happy is dat wij het proces altijd centraal stellen. Dit betekent dat we vanaf het allereerste idee maximale samenwerking tussen de bouwpartners tot stand brengen. Want als de architect een maakbaar ontwerp maakt, als de engineers de constructie tot in de puntjes berekenen en als de expertise van leveranciers en specialisten optimaal wordt benut, dan kan het werk op de bouwplaats in één keer goed worden gerealiseerd. B-happy is als regisseur verantwoordelijk voor dit proces. Daarom werken wij alleen met partners die onze procesaanpak begrijpen. Daarnaast garanderen wij dat jij als opdrachtgever altijd juridische en financiële grip behoudt.

Wij durven te zeggen dat wij het enige procesgerichte bouwbedrijf in Nederland zijn. Met deze aanpak maken we iedereen blij: bouwpartners, leveranciers, medewerkers én natuurlijk de klant. Dit tonen we bij al onze projecten aan. De bouw is het bewijs.

Zusterbedrijven van B-happy zijn het ingenieurs- en architectenbureau B-invented en B-smart, specialist in de complete onderbouw.