Werken bij B-happy

B-happy: Erkend leerbedrijf

B-happy is vandaag nog happier. SBB erkent ons namelijk officieel als erkend leerbedrijf.


We hebben het dagelijks over vooruitgang en innovatie. Het gaat dan niet alleen over onze projecten maar ook onze bijdrage aan de toekomst en die van ons vakgebied. Het delen van kennis en ervaring met de volgende generatie bouwprofessionals maakt daar vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel van uit. Daarom zijn we trots dat we ons vanaf nu een erkend leerbedrijf mogen noemen en jonge professionals kunnen laten zien hoe wij de bouw zien: positief, optimistisch en vooral heel leuk.


B-happy maakt bouwen leuk!

Samen maken we toekomst

Onlangs publiceerde Joanknecht de wintereditie van hun magazine ‘Samen maken we toekomst’. B-group’s eigen Joost Huijgen werd ook geïnterviewd voor de publicatie. Het uitgangspunt van het interview was ‘vernieuwing in de bouw’. 

Benieuwd naar het artikel? Lees het hieronder!Maakbaar engineeren

“Dat is een kwestie van maakbaar engineeren” is een uitspraak die je vaak van ons hoort, maar wat bedoelen we ermee?

Maakbare engineering in houtbouw ontstaat uit het nauwe contact dat onze engineers en productiemensen met elkaar hebben. Ze doorlopen als partners het proces van schets tot realisatie. Zo zorgen we ervoor dat houtbouwplannen haal- en schaalbaar zijn.

Soms is dat door in tekeningen rekening te houden met standaard maten, maar het kan ook zitten in het slim inzetten van restmaterialen binnen hetzelfde project. Zo besparen we materiaal, is de productie efficiënt en neemt ieder zijn/haar verantwoordelijkheid. Dát is maakbaar engineeren.

B-leaf is gestart!

Als nieuwste onderdeel van de B-group, richt B-leaf zich op houtbouwsystemen vanuit de gezamenlijke visie Samen. Gebouw. Bewust.

Samen, door met alle betrokken partijen gelijktijdig te schakelen, zorgen we ervoor dat we bouwprocessen efficiënter maken en we betere gebouwen kunnen creëren.

Gebouw, door het realiseren van haalbare, vette bouwprojecten op een effectieve manier.

Bewust, door verantwoordelijk om te gaan met onze impact op de huidige en toekomstige samenleving. De materiaalkeuze speelt daarin een belangrijke rol. We combineren verschillende houtbouwsystemen om maximale efficiëntie uit ieder soort materiaal en/of systeem te halen. Dit ten gunste van de hoeveelheid grondstoffen, bruikbare oppervlakte en het productie- en realisatieproces.

Binnenkort meer!

Ben je benieuwd? Volg B-leaf systeembouw op LinkedIn en Instagram om op de hoogte te blijven.

Groots wonen in Eindhoven

Nieuw Bergen is zonder twijfel het meest prestigieuze en iconische project dat in Eindhoven gerealiseerd wordt.

Ons zusterbedrijf B-too heeft voor dit unieke project diverse interieurontwerpen mogen maken.

B-too, B-invented, B-smart, B-leaf & B-happy

maken deel uit van de B-group