Werken bij B-happy

Wij zijn B-happy

B-happy is een allround bouwpartner die de engineering en complete realisatie verzorgt voor alle typen bouwwerken. Van bedrijfshallen en logistieke complexen tot kantoren, appartementen en woningen. Wij werken vooral voor professionele opdrachtgevers. Daarnaast ontwikkelen wij innovatieve visies zoals exclusieve villa’s, ‘verticale buurten’ en visies voor eerstelijns zorgcentra en zorgwoningen op maat.

De enige procesgerichte bouwpartner

Bijzonder aan B-happy is dat wij het proces altijd centraal stellen. Dit betekent dat we vanaf het allereerste idee maximale samenwerking tussen de bouwpartners tot stand brengen. Daarbij is van belang dat de architecten, de constructeurs, de engineers en de modelleurs binnen één team zorgen voor een maakbaar project. Pas wanneer daarbij ook de expertise van leveranciers en specialisten optimaal wordt benut, kan het werk op de bouwplaats in één keer goed worden gerealiseerd. B-happy neemt dit hele proces ter hand en zorgt voor de complete realisatie.

Constante afstemming is daarbij cruciaal. Daarom werken wij alleen met partners én opdrachtgevers die onze procesaanpak begrijpen. B-happy realiseert jouw totale project, terwijl jij als opdrachtgever altijd juridische en financiële grip houdt.

Wij durven te zeggen dat wij de enige bouwpartner in Nederland zijn die procesmatig bouwen realiseert. Met deze aanpak maken we iedereen happy: bouwpartners, leveranciers, medewerkers én natuurlijk onze opdrachtgevers. Onze projecten tonen dit aan. De bouw is het bewijs.

Zusterbedrijven van B-happy zijn het ingenieurs- en architectenbureau B-invented en B-smart, specialist in de complete onderbouw.

Waar praten we liever níet over?

Weet je waar we het liever niet over hebben? Dat wij BIM maximaal benutten. Dat wij zelfs ‘optimaal BIM’ zijn, omdat we alles met anderen afstemmen. Dit is immers onze natuur. We hebben het ook niet over duurzaamheid. Want hoe kun je in deze tijd iets maken zónder na te denken over duurzaamheid? En we praten niet over begrippen zoals ‘lean’ en ‘integraal’. Want hoe wil je efficiënt bouwen zónder ‘lean’ en ‘integraal’ te functioneren?

Vind jij al deze dingen ook vanzelfsprekend? Laten we het er dan maar niet over hebben. Want we doen het gewoon.

Een bouwpartner die je happy maakt.

Neem contact met ons op!

B-too, B-invented, B-smart, B-leaf & B-happy

maken deel uit van de B-group