Werken bij B-happy

Wonen

In de woningbouw zijn wij ervaren in het ontwerpen, engineeren en realiseren van appartementencomplexen. Onze opdrachtgevers zijn meestal projectontwikkelaars. Ook in de woningbouw is onze procesaanpak leidend. We starten met een ontwikkel- en projectbusinessplan voor het gebouw, waarin de klantwens tot in de puntjes is uitgewerkt. Vervolgens betrekken we zo vroeg mogelijk ook de kennis en kunde van alle bouwpartners en specialisten in het proces, zodat de realisatie soepel verloopt. Hiermee wordt jij als opdrachtgever maximaal ontzorgd, een essentieel doel van B-happy.

Naast de reguliere woningbouw heeft B-happy een visie op exclusief wonen. Heel bijzonder is de expressieve vormgeving. Daarnaast spelen de vormgeving en organisatie in op drie verschillende emotieniveaus.

Een andere bijzondere ontwikkeling van B-happy is onze visie op stedelijk verdicht wonen met ruimte en tuinen. We noemen deze visie ‘Verticale buurt’. Hiermee spelen we in op de steeds schaarser en duurder wordende grond in ons land. Heel uniek, en een grote uitdaging om het betaalbaar te maken. Maar áls dat lukt, dan is het door onze passie en procesgerichte aanpak.

B-too, B-invented, B-smart, B-leaf & B-happy

maken deel uit van de B-group